Postavljena ulična rasveta u Dičinskoj ulici u Borči Studio B,www.palilula.org

Objavljeno: 23.09.2016. 16:30 Izmenjeno: 23.09.2016. 22:25

Opština Palilula postavila je uličnu rasvetu duž Dičinske ulice u naselju Mali Zbeg u Borči. Ova investicija vredna 1,8 miliona dinara rezultat je razgovora koje je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić imao sa građanima svoje opštine. Jovičić najavljuje rešavanje i drugih komunalnih problema na obodnim naseljima Palilule.

Završne radove na postavljanju ulične rasvete duž Dičinske ulice u Borči danas je posetio predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić istakavši da se naselja u Borči ubrzano šire i da je obaveza Opštine i grada Beograda da omogući infrastrukturu.

„U ovom delu Palilule ima i male dece i starijih naših sugrađana, jako je važno da ne žive u mraku, da imaju put, da imaju vodu, da imaju kanalizaciju i mislim da to treba da bude imperativ bilo koje lokalne samouprave i lokalne vlasti, da se ne bavimo visokim temama, nego da se bavimo problemima koje svakodnevno imaju naši sugrađani“, izjavio je Jovičić.

On je dodao da je ova investicija koštala 1.800.000 dinara, uvedene su 33 svetiljke u dužini od 1500 metara.

„Naš cilj je da do kraja ove ili prve polovine sledeće godine sve ulice budu asfaltirane. Sa Direkcijom za građevinsko zemljište i Beogradskim vodovodnim kanalizacijama razgovaramo o priključivanju na kanalizacionu mrežu, a to je malo veći i složeniji projekat“, naglasio je prvi čovek Gradske opštine Palilula.

Jovičić je najavio da će sledeće nedelje u naseljima Preliv i Besni Fok biti postavljeno 45 stubova i svetiljki, čija investicija iznosi preko četiri miliona dinara, a u planu je i rekonstrukcija ulice Rastka Nemanjića u Borči, kao i mnogih drugih ulica najveće opštine u Beogradu.

Predsednik opštine Palilula podsetio je da su svi problemi dobijani i rešavani na inicijativu samih građana, jer je petak „Dan otvorenih vrata“ kada je razgovor sa predsednikom omogućen svakom građaninu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura -5°C

Vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 0°C
Min: -5°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana