Poštanska štedionica na Cvetkovoj pijaci Studio B

Objavljeno: 10.03.2021. 13:14 Izmenjeno: 10.03.2021. 13:14

Na pijaci „Zvezdara“, poznatijoj kao Cvetkova pijaca, postavljena je mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica.

Na Zvezdarskoj pijaci kupcima i prodavcima dostupna je mobilna ekspozitura banke Poštanska štedionica na kojoj će moći da obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri a to su uplate, isplate, ali i otvaranje tekućih računa.

Marina Banović iz ove banke kaže da će od sada na mobilnoj ekspozituri koja će obići čak 8 pijaca najstariji sugrađani moći da podignu i penziju.

Jelena Nikolić iz Gradskih pijaca kaže da će ekspozitura na pijaci Zvezdara biti dostupna  do  petka i radiće u terminu od 08 do 13 sati.

„JKP „Gradske pijace“ omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca“, kaže Jelena Nikolić. S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, podseća Nikolićeva, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu  novinu koja će značajno  mnogima olakšati kupovinu.

Nikolić ističe da su Beogradske pijace za naše sugrađane nezamenljiva mesta kvalitetne nabavke svežih namirnica, za prodavce mesta direktnog i sigurnog plasmana, dok su za mnoge  firme zbog posećenosti i lokacija na kojima se nalaze, mesta na kojima mogu nadograditi dobar imidž.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Delimično oblačno

Petak
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana