Poseban mejl i telefon MUP-a u vezi sa epidemijom Covid-19 Tanjug

Objavljeno: 17.03.2020. 15:12 Izmenjeno: 18.03.2020. 10:01

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopstilo je  da je otvorilo posebnu i-mejl adresu i telefonsku liniju, na kojima građani mogu dobiti sve informacije iz nadležnosti MUP-a vezane za aktuelnu situaciju u vezi sa epidemijom korona virusa.

Pitanja iz nadležnosti MUP-a građani mogu poslati na imejl infokoronavirus@mup.gov.rs <mailto:infokoronavirus@mup.gov.rs style=“color: rgb(0, 0, 0); font-family: Verdana; font-size: 13.3333px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(248, 248, 248); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;“>ili se informisati na broj telefona 011/2741-580.
</mailto:infokoronavirus@mup.gov.rs>

2 Responses to “Poseban mejl i telefon MUP-a u vezi sa epidemijom Covid-19”

  1. Vukasin каже:

    Dosao sam iz inostranstva i u karantinu sam narednih 14 dana.Da li to znaci da i moja supruga mora da bude u karantinu,takodje?Zaposlena je i trebala bi da ide na posao.

  2. Jozef skofljanec каже:

    Dobar dan. Kratko- Radim u sloveniji( Ptuj) pretprosle nedelje sam dosao kuci na godisnji da radim oko kuce. Zbog nastalog stanja firma trazi od mene neki zvanicni dokument da ja nemogu da se odazovem posle godisnjeg na posao.Dosad nemam ni prehladu tj. zdravsam dali ovakva potvrda postoji i ako postoji kako doci do nje.
    Sa puno postovanja. Jozef

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana