Ponovo uspostavljen saobraćaj od Ruzveltove do Takovske ulice Studio B

Objavljeno: 07.02.2020. 09:49 Izmenjeno: 07.02.2020. 17:32

Na rekonstruisanom potezu od Ruzveltove do Takovske ulice od danas je uspostavljen redovan režim saobraćaja, kao i zonska naplata parkiranja, izjavio glavni gradski urbanista Marko Stojčić.

Stojčić je za Studio B naglasio da je situacija potpuno normalizovana na ovom potezu, što znači da su instalirana stajališta za autobuse i javni gradski saobraćaj funkcioniše normalno.

– Postavljeni su kontejneri, kao i signalizacija za parkiranje, koje se od jutros redovno naplaćuje – rekao je Stojčić, apelujući na građane da pravilno parkiraju svoja vozila, kako bi pešaci bili bezbedni.

Stojčić je dodao da je preostalo još da JKP „Zelenilo – Beograd” završi svoj deo posla, kao i da očekuje da će do kraja dana izvođač i sva komunalna preduzeća izaći sa ove deonice.

– Završetak radova na trotoarima bio je pomeren i zbog nepravilno parkiranih vozila, pa je sada kontrola pojačana, naročito od Takovske do Drinčićeve ulice, gde je još preostalo da se završi popločavanje trotoara u narednih desetak dana – istakao je glavni urbanista.

On je istakao da će tramvajska mreža početi da funkcioniše kada cela deonica do Kalemegdana bude izgrađena, s obzirom na to da nije moguće spojiti staru i novu mrežu zbog bezbednosti.

– Ti radovi će se nastaviti krajem proleća, kako bi se većim delom odvijali tokom letnjeg perioda kada je intenzitet saobraćaja manji – zaključio je Marko Stojčić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 8°C

Vedro

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 7°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana