Pokret:Krivična prijava protiv Radulovića je kampanja

Objavljeno: 21.03.2016. 19:08 Izmenjeno: 21.03.2016. 19:08

Pokret Dosta je bilo saopštio je danas da podnošenje krivične prijave protiv lidera te stranke, Saše Radulovića, predstavlja nastavak orkestrirane kampanje protiv tog pokreta i njenog lidera.

Pokret u saoštenju dostavljenom medijima osuđuje ovakve napade i navodi da je u pitanju klasična predizborna scenografija usmerena da spreči veliki rast popularnosti tog pokreta.

Zabrinjavajućim smatraju to što je, kako navode, portparolka Tužilaštva pristala da javno učestvuje u manipulaciji i političkoj diskreditaciju.

„U nedostatku novih tehnika, Vučićevi poslušnici recikliraju stare slučajeve koje su pokretali jer ih je Saša Radulović sprečavao u pljačkanju imovine preduzeća u stečaju“, navodi se u saopštenju i tvrdi da su sve krivične prijave protiv Radulovića redom padale na sudu.

Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu ranije danas podneta je još jedna krivična prijava protiv Saše Radulovića, kojom se tereti za krivično delo zloupotrebe položaja odgovornog lica, odnosno za angažovanje firme svoje supruge da obavlja knjigovodstvene usluge za preduzeća u kojima je on bio stečajni upravnik.

Podnosilac krivične prijave je potpredsednik Zajednice sindikata Srbije Mira Basta, rekla je Tanjugu portparol Tužilaštva Leposava Vujanović.

Ona je dodala da će biti određen obrađivač krivične prijave i da potom slede provere navoda.

Inače, ovo je već druga krivična prijava protiv Radulovića, koja je podenta Prvom osnovnom tužilaštvu, a prijave protiv njega postoje i kod Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kao i kod Tužilaštva za organizovani kriminal, koje su već na proveri.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 8°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Promenljivo oblačno

Max: 19°C
Min: 6°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana