Pokloni za zemunske prvake

Objavljeno: 31.08.2023. 13:59 Izmenjeno: 31.08.2023. 13:59

Već sedmu godinu za redom Gradska opština Zemun svim prvacima na teritoriji ove opštine poklanja pakete pod nazivom “Zemunski prvak”.

“Opština Zemun čini sve da uslovi školovanja dece budu još bolji, a da se roditeljima rastereti kućni budžet”, kaže član Veća Vladimir Kostić koji je sa direktorom škole “Svetislav Golubović Mitraljeta” obišao ovu kompletno rekonstruisanu i nadograđenu školu u Batajnici.

Oko 1.900 đaka prvaka u 20 zemunskih osnovnih škola dobiće rančeve i školski pribor koji je i ove godine obezbedila opština Zemun. Vladimir Kostić, član Veća, navodi šta je ono što će prvake dočekati na klupama, kada uđu u svoje učionice.

Đaci novu školsku godinu u osnovnoj školi „Svetislav Golubović Mitraljeta” u Batajnici počinju u obnovljenenom i većem prostoru, svetlim i modernim učionicama, opremljenim po najvišim standardima i najsavremenijim učilima. Direktor ove škole Igor Vujinović kaže da je urađeno sve kako bi učenici ove škole mogli da nastave obrazovanje u najboljim uslovima, a oni koji tek počinju školovanje da budu ponosni na svoju modernu školu.

Iz opštine Zemun poručuju da će  1. septembra učenike osnovnih i srednjih škola sačekati i komplet  udžbenika koji je obezbedio Grad Beograd, zahvaljujući racionalnom raspoređivanju sredstava u budžetu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana