Pokloni za mališane iz Dnevnog centra u Borskoj ulici Beoinfo

Objavljeno: 14.01.2021. 17:21 Izmenjeno: 14.01.2021. 17:21

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević obišla je  Dnevni centar za boravak dece i omladine sa smetnjama u razvoju u Borskoj ulici i mališanima uručila pokolne

Ona je u društvu direktorke Javnog preduzeća „Poslovni centar Rakovica” Dušice Stojković, mališanima uručila poklone povodom novogodišnjih i božićnih praznika, saopšteno je iz Opštine Rakovica. One su štićenicima boravka obezbedile poklone ličnim sredstvima, uz nadu da će im darovi pomoći u nastavi i igri tokom čitave godine.

– Želim da zahvalim opštinskom rukovodstvu jer tradicionalno vodi računa o svima kojima je pomoć najpotrebnija. U pitanju su pokloni za decu sa smetnjama u razvoju koja žive na teritoriji Rakovice. Veliko hvala Opštini što uvek brine o našim korisnicima – rekla je Nataša Stanisavljević.

Pokloni su obezbeđeni nakon konsultacija sa rukovodiocem Centra Mirjanom Bilbijom, koja je apostrofirala potrebu za rekvizitima neophodnim za obrazovanje i razvoj dece koja pohađaju ovu ustanovu. Zbog propisanih epidemioloških mera, poklone su ispred ulaza u Centar primili zaposleni u ovoj ustanovi.

Direktorka Javnog preduzeća „Poslovni centar Rakovica” Dušica Stojković je podsetila da je odlična saradnja sa Centrom uspostavljena pre više od osam godina.

– Nastavili smo tradiciju darivanja za decu koja pohađaju Dnevni boravak u Borskoj ulici. Novogodišnji pokloni koje smo obezbedili su skromni, ali su od srca i verujem da će deca uživati u njima – rekla je Dušica Stojković.

Dnevni boravak u Borskoj ulici s radom je počeo pre deset godina, zauzima površinu od 173 kvadratna metara i raspolaže sa dva boravka, radionicom za radno-okupacionu terapiju, salom za fizičko, senzornom sobom, trpezarijom, ambulantom, priručnom kuhinjom i pratećim prostorijama. Boravak je opremljen nameštajem i može da zadovolji potrebe maksimalno 25 korisnika.

Događaju je prisustvovao i član Gradskog veća Filip Marjanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja

Trenutna temperatura °C

Ponedeljak
Susnežica

Max: 7°C
Min: 1°C

Susnežica

Vremenska prognoza za 5 dana