Podrška Vučiću iz SNS-a Paraćina, Užica… Tanjug

Objavljeno: 14.08.2018. 21:44 Izmenjeno: 15.08.2018. 00:21

Opštinski odbor SNS Paraćin saopštio je večeras da pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da je on pokazao da mu je na prvom mestu narod njegove zemlje, za razliku od opozicije koja samo gleda kako da našteti Srbiji i graćanima Srbije. „Dok se Vučić bori da politika koju sprovodi bude u interesu građana […]

Opštinski odbor SNS Paraćin saopštio je večeras da pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da je on pokazao da mu je na prvom mestu narod njegove zemlje, za razliku od opozicije koja samo gleda kako da našteti Srbiji i graćanima Srbije.

„Dok se Vučić bori da politika koju sprovodi bude u interesu građana Srbije, oni na svakom koraku gledaju kako da ponize Srbiju. Tako je i po pitanju Kosova i Metohije. Dok se predsednik Vučić upušta u ozbiljne pregovore sa albanskom stranom kako bi izborio što bolju poziciju za Srbiju, opozicija gleda samo kako da našteti Srbiji makar to bilo po cenu života naših ljudi“, navodi se u saopštenju.

Kako navode, Vučić je pokazao da se svim snagama i naporima bori za građane Srbije i Srbiju, da je nacionalne interese stavio ispred ličnih.

„Dok Jeremić, Đilas, Obradović, Janković, Paunović i ostali iz lopovsko-tajkunske koalicije pljuju dok se brčkaju na luksuznim plažama, iako su oni zaslužni za situaciju na Kosovu i Metohiji, predsednik se žučno bori za svakog građanina Srbije“, zaključuje se u saopštenju.

SNS Užice: Puna podrška Vučiću u borbi za nac. interese

Gradski odbor SNS pružio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju kosovoskog pitanja i osudili, kako navode, sramotno ponašanje tajkunsko-lopovske koalicije predvođene Đilasom, Jeremićem, Obradovićem koji su prodavali nacionalne i državne interese dok su bili na vlasti zarad ličnog bogaćenja.

Neki od njih se vode logikom „što Srbiji gore to su veće šanse da dođemo na vlast“, drugi očigledno nisu svesni trenutka u kome se Srbija nalazi i odgovornosti koji nosi vreme pred nama, a treći su angažovani direktno na urušavanju stabilnosti zemlje, navodi se u saopštenju.

„U trenucima kada predsednik Aleksandar Vučić svim snagama bije bitku za Kosovo i Metohiju i pokušava da sve ono što su neki pre njega pogrešno radili ispravi i izvuče maksimum za naš narod, Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice mu daje punu podršku“, navodi se u saoštenju.

Samo jedinstveni na nivou države i naroda možemo istrajati u odbrani ključnih nacionalnih interesa, uvereni su u GO SNS Užice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana