Podrška Vučićevoj vladi

Objavljeno: 25.07.2016. 13:37 Izmenjeno: 25.07.2016. 19:01

Srbija nije zemlja u kojoj možete da naredite kakva će se vlada formirati, kakva će to vlada biti i koja će biti njena politika, izjavio ministar za rad Aleksandar Vulin. Predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović kaže da samo Aleksandar Vučić može dobiti podršku za formiranje nove republičke vlade.

„Srbija više nije ta zemlja. Pritisci postoje, ali predsednik vlade je taj koji donosi konačnu odluku i ubeđen sam da on pod pritiscima neće popustiti“, rekao je Vulin novinarima u Subotici.

On je ponovio da Pokret socijalista neće apriori podržati nijednu vladu koju neće voditi lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

 

Mirović: Samo Vučiću podrška za formiranje vlade

 

Predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je danas da samo Aleksandar Vučić može dobiti podršku za formiranje nove republičke vlade.

Mirović je rekao novinarima da demokratija predstavlja izraz volje građana, a da su građani pokazali na izborima da je njihova volja da Aleksandar Vučić bude na čelu vlade.

Prema njegovim rečima, dosadašnji rad vlade bio je opredeljujući faktor da građani u ogromnoj većini na izborima podrže SNS i Aleksandra Vučića i daju mu poverenje da formira novu vladu.

Mirović je rekao da je za njega ka građanina neprihvatljivio da bilo ko drugi formira vladu. „Ne možemo dati podršku bilo kome da formira vladu osim Aleksandru Vučiću“, rekao je Mirović.

On je dodao da je prethodna vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem doprinela stabilnosti zemlje i ekonomskom razvoju i da jedinstvena želja svih da se tim putem i nastavi.

„Onima koji zbog sitnih ličnih interesa žele nešto drugo poručujem da ovo nije njihov krug i da čekaju sledeći“, zaključio je Mirović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana