Podrška opštinskih odbora SNS-a Vučiću Tanjug

Objavljeno: 15.08.2018. 13:28 Izmenjeno: 15.08.2018. 13:28

Okružni odbor SNS u Mačvi, kao i opštinski odbori stranke u Raški i Priboju pružili su danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i politici u vezi sa rešavanjem kosovskog pitanja i osudili pozive na državni udar.

 

„Pružamo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj požrtvovanoj i dugogodišnjoj borbi za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta zemlje. Iz godine u godinu ta borba je sve teža i zahteva diplomatske sposobnosti koje nadilaze skoro svaku političku figuru u Srbiji u njenoj dugoj istoriji“, navodi se u pismu podrške Okružnog okruga SNS Mačva.

Navode da Vučić koristi sve raspoložive potencijale i iskustvo zrelog državnika u rešavanju najtežeg pitanja, krize na Kosovu i Metohiji, a da pri tome, zna i ne skriva od građana činjenicu da je to pitanje kompleksno, i da bi novo odlaganje razrešenja moglo i te kako da se odrazi na budućnost Srbije i njenih naraštaja.

„Zato ćemo odgovorno stati uz predsednika i uz svaku njegovu odluku, ma koliko ta odluka bila teška“, podvlače u saopštenju.

Dodaju i da pokušaji „samozvanih“ opozicionih lidera, poput Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i drugih, „koji se jedino trude da izazovu haos“, ne mogu skrenuti sa puta ni Vučića ni SNS u nastojanjima za dobrobit i opstanak Srbije.

„Vučić predvodi sve nas, članove i funkcionere SNS, ali i sve oni koji misle dobro Srbiji. Zahvallujući postignutim rezultatima i planovima za budućnost Srbije tim predsednika Vučića je iz dana u dan sve veći što je najsigurniji dokaz da smo na pravom putu“, stoji u saopštenju.

Podršku predsedniku pružili su i naprednjaci iz Raške, koji u saopštenju osuđuju pozive „na državni udar, linč i krvoproliće od strane određenog dela opozicije koja je svojom neodgovornom politikom doprinela proglašenju nezavisnosti Kosova i Metohije“.

Dodaju da je u vreme njihove vlasti zatvoren veliki broj fabrika u Srbiji, a veliki broj radnika ostao bez posla, dok je danas Srbija poštovana u svetu, ekonomski stabilna, otvaraju se nove fabrike, grade putevi, mostovi, škole, bolnice, oživljava poljoprivreda.

„Na taj način Srbija svakodnevno jača, a samo jaka Srbija može da vodi računa o svakom njenom građaninu bilo da se nalazi na teritoriji Vojvodine, centralne Srbije ili Kosova i Metohije“, poručuju iz Raške.

Uz podršku Vučiću za napore radi rešavanja pitanja KiM, odbor SNS iz Priboja, navodi da ta opština, od 2012. godine konačno vidi predsednika Vlade i državu koji suštinski rade na oporavku Priboja i Srbije.

„Do 2012. godine, oni koji nam danas drže lekcije od ekonomije do patriotizma i pozivaju na krvoproliće, nisu znali gde se nalazi Priboj na karti Srbije, a daleko od toga da su se bavili pronlemima jedne male ali važne opštine na tromeđi“, kažu u SNS.

Kažu da su zgroženi „neljudskim, monstruoznim i orkestriranim“ napadima na predsednika, koji su inspirisani opozicionom željom za vlašću, a za cilj imaju destabilizaciju, krvoproliće i urušavanje sistema jedne normalne Srbije.

„Još zgroženiji smo činjenicom da su predvodnici te orkestrirane hajke, danas postali navodne patriote, iako su se sistematski godinama unazad, u saradnji sa Albancima, bavili stvaranjen tzv.nezavisne države Kosovo“.

Dodaju da je u Priboju na prethodnim izborima Vučić osvojio 62 odsto glasova, a da je sada, uvereni su, ta podrška veća, jer je „jasno da su građani prepoznali pravi put u bolju budućnost“.

„Na svim preprekama i u svim iskušenjima, Vučiću dajemo nedvosmislenu podršku“, zaključuje SNS u Priboju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana