Počinje Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova

Objavljeno: 30.03.2016. 08:20 Izmenjeno: 30.03.2016. 08:20

Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, 38. po redu, otvoren je pod sloganom „Isplovi, zabaci, ulovi“, a ove godine će okupiti rekordnih 80 domaćih i inostranih izlagača, koji će predstaviti više od 100 eksponata.

Sajam je svečano otvoren u 11 sati, u hali 4 i na otvorenom prostoru prema reci, saopštio je Beogradski sajam.

Ova manifestacija, koja će trajati do 3. aprila, prilika je da se na jednom mestu vidi ponuda celog tržišta, kao i da se uporede male domaće brodogradnje sa najvećim svetskim proizvođačima.

Osim svetskih brendova iz Severne Amerike i Evrope, prvi put će se predstaviti i proizvodači iz Brazila.

Radno vreme Sajma je od 10 do 19 sati, a posetioci će uz kupljenu ulaznicu dobijati vaučer jahting kluba „Kej“ za besplatno krstarenje Dunavom i Savom.

Svoj štand na ovoj manifestaciji imaće Privredna komora Srbije, grupacija za nautički turizam NATUS, u okviru koje će nastupiti članice grupacije, te brojni gosti iz zemlje i inostransta.

Epitet najskupljeg plovila ove godine pripada modelu Monterey 360 SC vrednom više od 380.000 evra.

Prema izlagačkom konceptu, poestioci će na sajmu moći da vide plovila svih vrsta domaćih i inostranih proizvođača, uvoznike nautičke opreme, brodske i vanbrodske motore, ribolovačku opremu, lovačko oružje i municiju, kamp i autdoor opremu, nautičku i ribolovačku garderobu, opremu za sportove na vodi, čartere i nautički turizam, polovna plovila, transport plovila, literaturu, izložbe, radionice, stručna predavanja.

Svoje proizvode predstaviće: CTS, Goga, Nautika Elco, Tri princeze, Advance Boat, Seša Marine, Elan, Roto, Go Padling…i mnogi drugi.

Posetioci će upoznati strane brendove: Rinker, For vins, Glastron, Bavarija, Beneto, Monterej, Saver, Si rej Ray, Zodijak…

Goga će izložiti, premijerno plovilo firme FS Jahts iz Brazila.

Od ponude vanbrodskih motora organizatori ističu: Hondu, Jamahu, Merkjurti, Suzuki, Evin Rude, Selva, Parsun, Tohatsu…

Berza polovnih plovila biće organizovana na platou ispred ulaza u halu 4, kao i izložba plovila koja zbog svojih gabarita ne mogu biti izložena u hali.

Lovački segment predstaviće najznačajniji domaći proizvođači i distributeri: Snajper, Grof MB, Kapriolo, Super ejn, Kanona, Balkan hanter, Trofej, MP Tropik, Arsenal… i drugi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Delimično oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana