Počela adaptacija objekata pri Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj Beoinfo

Objavljeno: 20.08.2021. 11:49 Izmenjeno: 20.08.2021. 11:49

Radovi na sređivanju objekata pri Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj su počeli, a za tu namenu Sekretarijat za socijalnu zaštitu izdvojio je 5.000.000 dinara

Kako se navodi, u pitanju su stolarski i podnopolagački radovi za potrebe Prihvatilišta za decu do tri godine, Stacionara za majku i dete, kao i molersko-farbarski i keramički radovi za potrebe RJ Prihvatilišta za urgentnu zaštitu dece i omladine od zlostavljanja i zanemarivanja.

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević rekla je da je Grad Beograd – Sekretarijat za socijalnu zaštitu započeo adaptaciju objekata koji su u nadležnosti ovog sekretarijata, a nalaze se u okviru navedene ustanove. Rok za izvođenje radova je 30 dana od uvođenja u posao, navela je ona i dodala da se shodno tome očekuje da radovi budu završeni početkom septembra.

– Sekretarijat za socijalnu zaštitu redovno ulaže u objekte socijalne zaštite, vodimo računa o našim korisnicima, ali su nam podjednako važni i uslovi u kojima oni i naši zaposleni borave. U skladu sa potrebama kako korisnika tako i zaposlenih otvaramo nove objekte, rekonstruišemo ih i adaptiramo postojeće – istakla je sekretarka Nataša Stanisavljević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 29°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana