Pijačni karavan zimnice i ovog vikenda na Zemunskoj pijaci

Objavljeno: 21.11.2020. 14:22 Izmenjeno: 21.11.2020. 14:25

Pijačni karavan zimnice na Zemunskoj pijaci organizuje JKP ,,Gradske pijace“, kako bi tradicionalna zimnica, pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća, bila dostupna sugrađanima.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Teglu ajvara pravljenog po domaćoj recepturi možete kupiti za 600 dinara, slatko od raznovrsnog voća za 300 a sirupi koštaju 400 dinara.

Pored širokog asortimana ajvara, različitih vrsta kompota, salata, pekmeza, kupci imaju priliku da pazare i druge zdrave i kvalitetne namirnice, kao što je raznovrsno voće i povrće.

Organizacijom Karavana zimnice, JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača i da predstavljaju značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

„Gradske pijace“ podsećaju posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu, kao i da nose zaštitne maske.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 15°C

Grmljavina sa kišom

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 21°C
Min: 13°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana