Petković: Napadi na Vučića vrhunac političkog neukusa Tanjug

Objavljeno: 26.10.2020. 13:10 Izmenjeno: 26.10.2020. 13:10

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković ocenio je da je najnoviji napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića vrhunac političkog neukusa i nagoveštaj „jednog mračnog perioda“.

U tom mračnom periodu, navodi Petković, niko neće biti pošteđen javnog linča režiranog u kuhinjama „vlasnika prljavog kapitala“.

„Ovde nije reč samo o obezvređivanju svih standarda pristojnosti u javnoj komunikaciji, već o mnogo ozbiljnijem i opasnijem planu da se kod građana usadi nepoverenje u institucije države, čime bi se otvorio prostor za vaninstitucionalno i prevratničko delovanje grupe tajkuna koji smatraju da su iznad države i svakog zakona“, naveo je Petković u saopštenju.

On kaže da, ako brat, sin i roditelji predsednika Srbije mogu da postanu kolateralna šteta i legitimne mete „tajkunskih napora za osvajanje vlasti“, onda ničija porodica neće biti pošteđena i zašićena od, kako on kaže, „bahate samovolje Šolakove i Ðilasove družine“.

„Svaki slobodan i misleći čovek dužan je zato da kaže – dosta! Porodica je u srpskoj tradiciji uvek bila svetinja, i važno je da građani budu svesni važnosti odbrane vrednosti na kojima naše društvo i država počivaju“, naveo je Petković.

On kaže i da Srbija nije tako mala i bespomoćna da bi je „kidnapovala grupica tajkuna i propalih političara“, i da pobednika ni ovoga puta neće odlučiti to koliko je snažan agresor, već koliko je sveto ono što svi zajedno branimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana