Pečat „Moj izbor” dokaz kvaliteta domaćih proizvođača Studio B, foto Beoinfo

Objavljeno: 11.04.2017. 16:58 Izmenjeno: 11.04.2017. 16:58

Nektar Family  odlukom potrošača najomiljenije je bezalkoholno piće u 2017. godini  u okviru akcije ‘’Moj Izbor‘’.

Priznanja u okviru akcije Moj izbor dodeljena su sedmi put u Skupštini Grada, a cilj je kako kažu organizatori podsticanje domaće proizvodnje i poboljšanje kvaliteta robe i usluga.

Iz Kompanije Nectar kažu da im nagrada mnogo znači upravo zato jer su potrošači prepoznali kvalitet.

Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović zahvalio je svima koji traju u proizvodnji kvalitetnih srpskih brendova jer to domaću privredu podiže na viši nivo. Onima koji nisu ovogodišnji laureati, poželeo je da nastave da ulažu u kvalitet kako bi pridobili podršku potrošača.

– Priznanja su dokaz da ono što je domaće jeste kvalitetno i da to građani Beograda i Srbije prepoznaju. Svake godine beležimo rast kompanija koje su u konkurenciji, što govori o važnosti da se pečat „Moj izbor” nađe na njihovim proizvodima – rekao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović.

Na svečnosti su govorili i Svetozar Krstić iz Privredne komore Srbije i predsednik Udruženja „Moja Srbija” Milan Ristić.

Ristić je precizirao da se ove godine u konkurnciji za nagradu našlo 627 domaćih proizvoda, od čega se u finale plasiralo 140. Finalno glasanje obavljeno je na terenu u deset gradova Srbije na uzorku od 2.010 potrošača.

Cilj ove akcije je podsticanje razvoja domaće proizvodnje i ulaganje u poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluga u Srbiji. Priznanje se dodeljuje sedmi put i to isključivo na osnovu glasova potrošača iz čitave zemlje. Organizator je Udruženje „Moja Srbija”, u saradnji sa Privrednom komorom Beograda i uz podršku Grada Beograda.

Titulu najomiljeniji domaći proizvod poneo je „plazma” keks, a najomiljeniji proizvođač u Srbiji je kompanija „Nestle Adratik S”. Nagrade „Moj izbor” dobili su još 14 kompanija sa svojim poznatim brendovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 30°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana