Pastor: Očekujem dobar izborni rezultat SVM-a

Objavljeno: 23.03.2016. 12:41 Izmenjeno: 23.03.2016. 12:41

Savez vojvođnskih Mađara danas je Pokrajinskoj izbornoj komisiji predao listu sa potpisima za učešće na pokrajinskim izborima koji će biti održani 24. aprila zajedno sa republičkim i lokalnim izborima.

Predsednik SVM-a Ištvan Pastor nakon predavanja liste rekao je da veruje da će SVM ostvariti dobar izborni rezultat i da će u narednom mandatu u Skupštini AP Vojvodine imati bar onoliko poslanika koliko ima u sadašnjem sazivu.

On je istakao ta stranka za četiri sata prikupila 5.688 potpisa građana Vojvodine i da je predala punu listu od 120 kandidata za poslanike Skupštine AP Vojvodine.

Pastor je zahvalio svim građanima Vojvodine koji su svojim potpisima podržali listu koalicije na čijem čelu je Savez vojvođanskih Mađara i aktivistima sve tri stranke koje čine koaliciju na, kako je rekao, velikom poslu koji su uradili u kratkom vremenu.

„Nadam se sadržajnoj i aktivnoj kampanji, želimo da se sretnemo sa što većim brojem građana kako bi im podneli račun za ono što smo do sada uradili i kako bi ih upoznali sa onim šta nameravamo da uradimo u budućnosti“, rekao je Pastor.

Pokrajinskoj izbornoj komisiji SVM je peta po redu predala listu za pokrajinske izbore, a pre njih potpise su predali SNS, DS, SPS i LSV.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 20°C
Min: 7°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana