PALILULSKA PIJACA OBELEŽILA TREĆI ROĐENDAN studio b

Objavljeno: 30.12.2022. 16:23 Izmenjeno: 30.12.2022. 16:23

JKP „Beogradske pijace“ će i u narednom periodu nastaviti da unapređuje pijačne usluge, vodeći računa o očuvanju tradicionalnog načina prodaje i naravno o svojim kupcima i prodavcima.

Pijaca Palilula je danas, 30 decembra proslavila treći rođendan. Najmlađe ali i ostale posetioce, JKP „Beogradske pijace“ obradovalo je paketićima specijalno pripremljenim za tu priliku.

Pijaca Palilula predstavlja tradiciju i moderan duh Beograda, a svojom ponudom zadobila je poverenje i najprobirljivijih potrošača. Postala je i mesto koje okuplja naše sugrađane i turiste, ne samo radi nabavke svežih namirnica, već i radi druženja i uživanja u hrani i piću u nekom od nekoliko street food restorana i barova otvorenih pod njenim krovom. Ponuda je i u tom smislu raznovrsna, a odabir kao i uvek na potrošačima u zavisnosti da li žele da konzumiraju kvalitetne i vrhunski pripremljene mesne specijalitete u prvom meet concept storu u Srbiji, jela italijanske kuhinje, ćevape ili da uživaju uz času penušavog vina u specijalizovanom baru.

Stanovnike Beograda osvojila je odličnom ponudom, raznovrsnim asortimanom ali i brojnim prednostima koje kao savremena, multifunkcionalna pijaca pruža. Njen sadržaj čine sveže voće, povrće, meso, riblji proizvodi, specijalizovane pekare, specijalizovane prodavnice sa proizvodima od kozjeg mleka, kafeterija, vinarija, cvećare i zlatara.

Ovaj jubilej je važan za JKP „Beogradske pijace“ jer se navršilo tri godine od kada je realizovan jedan od glavnih ciljeva ovog preduzeća, a to je podizanje i unapređivanje pijačnih usluga i uslova na pijacama, dok je za naše sugrađane bitno da u prijatnom ambijentu mogu da pazare najrazličitije poljoprivredne, prehrambene i neprehrambene proizvode. JKP „Beogradske pijace“ će i u narednom periodu nastaviti da unapređuje pijačne usluge, vodeći računa o očuvanju tradicionalnog načina prodaje i naravno o svojim kupcima i prodavcima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana