Pajtić iznenadjen odlukom SVM o koalicijama sa SNS

Objavljeno: 18.03.2016. 20:05 Izmenjeno: 18.03.2016. 20:05

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je danas u Subotici da je bio prilično iznenadjen izjavom lidera Saveza vojvodjanskih Madjara (SVM) Ištvana Pastora da će SVM posle izbora u Srbiji 24. aprila ići u koaliciju sa SNS.

„To je njihova politička volja, ali mislim da nije prirodna ni logična, jer se i u Subotici pokazalo da republička vlast uopšte ne haje za ovaj deo zemlje, da su se republički funkcioneri slikali i promovisali na slavi onih investicija koje su zasluga DS i da nisu ispunili ništa iz zajedničkog sporazuma sa SVM“, kazao je Pajtić.

Pajtić je ponovio da DS ni pod kojim uslovima neće ulaziti u koaliciju sa SNS, jer su svojim „amaterizmom, bahatošću, nesposobnošću, amaterizmom i korumpiranošću pokazali da, ne samo da ne umeju da vode državu nego da ne umeju da urade ni elementarne zadatke“.

„Prvi prolećni pljuskovi doveli su do poplava u Srbiji na istim mestima na kojima su poplave bile pre dve godine i ništa nisu učinili da to spreče“, rekao je Pajtić na trgu u Subotici predstavljajući listu „Za pravednu Srbiju Demokratska stranka (Nova, DSHV, ZZS)“.

Kako je kazao, predstojeći izbori su „poslednji voz za normalnu Srbiju i poslednja prilika da se u državu uvede princip rada, da bi gradjani živeli normalno, da bi živeli sad, a ne za 20 godina“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 8°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Promenljivo oblačno

Max: 19°C
Min: 6°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana