Pajić: Šabac će biti grad o kome su sanjale generacije Tanjug

Objavljeno: 18.06.2020. 17:40 Izmenjeno: 18.06.2020. 17:40

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca Aleksandar Pajić rekao je  da je došlo vreme da Šabac postane grad budućosti u kome će građani biti zadovoljni uslovima života i da očekuje da će ga u tom pravcu posle 21. juna povesti Srpska napredna stranka.

On je pozvao sve Šapčane da 21. juna izađu na opšte izbore i podrže listu „Aleksandar Vučić – Za našu decu „.

„Došlo je vreme za oslobođenje Šapca od kriminalne vlasti Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića. Došlo je vreme da Šabac dobije odgovornu, poštenu i čestitu vlast, koja će raditi za dobrobit svih naših građana“, rekao je Pajić.

Kako se navodi u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, on je rekao da veruje da će 21. juna građani ukazati poverenje toj stranci „i time dokazati da Šabac pripada Šapčanima, a ne onima koji su ga unazadili, devastirali i opljačkali“.

„Svaki glas koji date Srpskoj naprednoj stranci je glas za budućnost sve naše dece. Glas za listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu“ glas je za nova radna mesta, za nove investicije, za jeftinije vrtiće, za vodovodnu i kanalizacionu mrežu u šabačkim selima, za asfaltirane puteve. Glas za Srpsku naprednu stranku je glas za auto-put Ruma- Šabac, za novi most na Savi, za brzu saobraćajnicu Šabac – Loznica“, poručio je Pajić.

On je naveo da će u Šapcu biti stvoreni uslovi za dostojanstven život svih građana i da će u grad biti dovedena dva velika investitora i otvoriti nova radna mesta.

Pajić je naglasio da će ta stranka uz pomoć države na čelu sa Aleksandrom Vučićem, napraviti od Šapca grad o kome su sanjale generacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 5°C

Vedro

Sreda
Sunčano

Max: 16°C
Min: 3°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana