Proglašeni pobednici na konkursu za najlepši ulaz Studio B

Objavljeno: 02.10.2020. 17:16 Izmenjeno: 02.10.2020. 18:43

Ovogodišnji pobednici na konkursu za najlepši ulaz jesu stanari zgrade u Ulici Luke Vojvodića broj 49 u Rakovici. Akciju u okviru koje se bira najlepši ulaz u Beogradu, Javno preduzeće ,,Gradsko stambeno’’ organizuje već deseti put, a cilj je da Beograđani podignu svest o značaju brige o zajedničkoj imovini.

Dobra saradnja komšija, uvek daje pozitivne rezultate. To su dokazali i stanari zgrade u Ulici Luke Vojvodića u Rakovici, koji su trudom i zajedničkim radom, uredili prostor ispred svoje zgrade i pobedili na konkursu za najlepši ulaz.

Upravnik zgrade ističe da je najvažnije to što su stanari složni i što sve poslove obavljaju zajedno.

Iz Gradskog stambenog poručuju da su takve akcije sugrađana odličan primer svim Beograđanima. Cilj konkursa je, objašnjavaju, da podsete stanare stambenih zgrada da su vlasnici i svih zajedničkih prostorija u zgradi, a ne samo svojih stanova. A kultura stanovanja i negovanje dobrih komšijskih odnosa bitan je deo zajedničkog života, kaže upravnik zgrade.

U gradskom stambenom ističu da su nagradu ove godine prilagodili potrebama stanara.

Osim plakete, koja će krasiti zid u hodniku ove zgrade, za svaki stan su podeljeni simbolični pokloni sa sitnicama, kao i otirači za ulazna vrata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 17°C

Slaba kiša

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana