Otvoreno takmičenje učenika oštećenog sluha Tanjug

Objavljeno: 21.05.2016. 11:36 Izmenjeno: 21.05.2016. 11:36

U Beogradu je otvoreno dvodnevno Republičko sportsko takmičenje učenika oštećenog sluha, na kome učestvuje 110 učenika iz Niša, Jagodine, Užica, Kragujevca, Novog Sada, Subotice i Beograda, koji će se takmičiti u atletici, košarci, odbojci i fudbalu za devojčice i dečake.

Ovogodišnji domaćin je beogradska škola za oštećene sluhom – nagluve „Stefan Dečanski“, a otvaranju su prisustvovali pomoćnik ministra u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike Vladimir Pešić, zamenik gradskog sekretarijata za sport i omladinu Vladimir Pajić, predstavnici kompanije „Don Don“, koja tradicionalno podržava aktivnosti škole tokom cele godine.

„Veliko mi je zadovoljstvo što je naša domaćin 58. sportskih igara učenika oštećenog sluha. Naši učenici se inače takmiče sa redovnim školama, što je jedan od najboljih načina inkluzije, a Republičko takmičenje je samo šlag na tortu“, rekla je tom prilikom direktorka škole za oštećene sluhom – nagluve „Stefan Dečanski“ Leposava Petrović.

Takmičenja će se održavati na terenima starog Difa, Partizanovom stadionu, kao i na terenima škole „Stefan Dečanski“ i ovorena su za posetioce.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana