Otvorene sve zelene pijace u gradu Studio B

Objavljeno: 28.04.2020. 12:23 Izmenjeno: 28.04.2020. 20:25

Nakon 30 dana pauze, otvorene su sve zelene pijace u Beogradu jer su sa radom počele i dve pijace u zatvorenom prostoru, Palilulska i pijaca ,,Tržni centar Novi Beograd’’.

Jelena Nikolić iz JKP ,,Gradske pijace’’ ističe da je, pre samog otvaranja izvršena dezinfekcija pijačnih platoa i opreme, kako bi zaštita kupaca i prodavaca bila na neophodnom nivou.

Pre otvaranja, izvršena je i priprema pijačnih platoa i opreme, kako bi zaštita kupaca i prodavaca bila na optimalnom nivou. Jelena Nikolić iz JKP ,,Gradske pijace’’ apelovala je na Beogradjane, da se i na pijacama pridržavaju propisanih mera zaštite od korona virusa.

Nakon pijaca na otvorenom prostoru, ponovo rade i Palilulska, kao i pijaca Stari Merkator. Sve gradske pijace opremljene su po pravilima za zaštitu od korona virusa i redovno se dezinfikuju.

Osim što mogu da kupe sveže voće i povrće, Beogradjani na zelenim pijacama uživaju u druženju i brojnim manifestacijama, koje će ponovo biti organizovane čim se ispune svi bezbednosni uslovi, poručuje Jelena Nikolić. Otvaranju pijaca, osim naših sugradjana, obradovali su se i poljoprivredni proizvodjači koji na pijacama rade.

Pijace će u narednom periodu, raditi svakim danom od 7 do 15 časova, osim ponedeljkom i u vreme policijskog časa.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana