Otvorena mesna zajednica u Pinosavi Studio B

Objavljeno: 05.06.2020. 13:49 Izmenjeno: 05.06.2020. 13:52

U podavalskom selu Pinosava otvorena je mesna zajednica površine 150 kvadrata, a vrednost izgradnje je 11 miliona dinara.

Gradska opština Voždovac u proteklih šest meseci izgradila je mesnu zajednicu u podavalskom selu Pinosava, čija je vrednost 11 miliona dinara, a plan je da se u narednom periodu takođe izgrade objekti mesnih zajednica u Belom Polju, Zucu i Ripnju kao i prema gradskom delu, gde postoji potreba, kaže predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić.

Cilj opštine Voždovac, ističe Savić, je da građani tog dela Beograda ne moraju više da odlaze u opštinu zbog papira i dokumentacije, već da sve mogu da završe u mesnoj zajednici, ali i da daju predloge za boljitak svoje opštine. On poziva građanine da dođu u svoju mesnu zajednicu i daju predlog za napredak opštine.

Plan opštine Voždovac je da se rekonstruiše škola u Pinosavi, kao i svi javni objekti u tom mestu, ali ono što je najvažnije, je da se završi fekalna kanalizacija, ističe Savić i dodaje da grad Beograd i opština Voždovac imaju dovoljno sredstava da završe sve što je planirano.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana