Otvoren bankomat u Sportskoj hali u Padinskoj Skeli studio b

Objavljeno: 10.06.2022. 14:24 Izmenjeno: 10.06.2022. 14:24

  Bankomat će biti dostupan korisnicima 24 sata, rekla je Sandra Aleksić pomoćnica direktora Sektora za poslovnu mrežu Banke „Poštanska štedionica“.

Građani Padinske Skele od danas mogu da podižu novac sa bankomata Banke „Poštanska štedionica“ koji je postavljen na objektu Sportske hale u ovom naselju, pored mobilne ekspoziture, koja je od 17. maja na usluzi građanima svakog utorka od 8 do 13 časova.

Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović je rekao prilikom otvaranja bankomata, da je u pitanju još jedna usluga koja će omogućiti građanima da ne gube dragoceno vreme putujući do prvog bankomata u Borči i po 7-8 kilometara.

Ivanović je najavio da će bankomati biti postavljeni u saradnji sa Bankom „Poštanska štedionica“ i u drugim delovima Palilule, gde to građanima bude potrebno.

Predsednica Udruženja građana „Volim Padinjak“ Milena Šikuljak je zahvalila predsedniku Opštine Palilula Miroslavu Ivanoviću na angažovanju i pomoći u više navrata i iznalaženju rešenja za mnoge njihove potrebe. Zahvalila je i direktoru „Poštanske štedionice“ Bojanu Kekiću što je zajedno sa Opštinom Palilula izašao u susret građanima Padinske Skele.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana