Otkriven identitet osobe koja je pratila suprugu P. Malog Tanjug

Objavljeno: 09.08.2019. 11:20 Izmenjeno: 10.08.2019. 11:55

Utvrđen identitet osobe koja je pratila nevenčanu suprugu Predraga Malog, brata ministra finansija Siniše Malog, rekao predsednik Vučić i dodao da je u tom slučaju privođeno više osoba. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, upitan o saslušanju jedne osobe u vezi sa tim slučajem, je rekao da ima informacije da je više osoba privođeno, kao i da je utvrđen identitet osobe koja je pratila suprugu Predraga Malog.

„Čekam da me nadležni organi obaveste, ako me budu obavestili, ali sam siguran da će biti veoma interesantno i državljanstvo te osobe i šta će ona da kaže. Od drugih osoba sam čuo vrlo čudna objašnjenja“, rekao je Vučić.

On je naveo da su pojedinci na društvenim mrežama lagali da je SNS angažovao nekoga u Engleskoj da prati suprugu Malog.

„Da vidimo tog Engleza iz SNS. . . Jeste, mi smo išli u Englesku i angažovali Engleza da prati suprugu Predraga Malog. To je bila svetska zavera, pa će narod biti oduševljen kada čuje takve podatke“, rekao je Vučić novinarima u Čortanovcima, gde je obišao radove na izgradnji vijadukta „Čortanovci“ na železničkoj deonici Stara Pazova – Novi Sad, u okviru izgradnje pruge za velike brzine između Beograda i Budimpešte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 8°C
Min: 1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana