Četiri žrtve smrzavanja RTS

Objavljeno: 10.01.2017. 13:02 Izmenjeno: 11.01.2017. 13:44

Dvojica muškaraca iz okoline Gadžinog Hana preminula su zbog niskih temperatura koje su ovih dana zadesile Srbiju. U bolnici je preminuo i Zoran Stojanović koji je sinoć evakuisan iz sela Strešak u Poljanici kod Vranja. U nedelju je u Vranju preminuo i 56-godišnji muškarac.

Preminuli su Miroslav i Ilija Mitić iz mesta Duga Poljana kod Gadžinog Hana, rečeno je RTS-u niškoj policiji. Reč je o 88-godišnjem ocu i 64-godišnjem sinu. Slučaj je jutros policiji prijavio čovek koji je donosio hleb iz susednog sela.

Nema elemenata krivičnog dela.

Javljeno je i da je Zoran Stojanović (1959), koji je sinoć evakuisan iz sela Strešak u Poljanici kod Vranja, preminuo u Zdravstvenom centru.

Direktorka opšte bolnice dr Ljiljana Antić kaže da je čovek primljen u teškom stanju, mokar, sa promrzlinama i da je preminuo od akutnog infarkta miokarda, što je posledica smrzavanja.

Stojanović je živeo sam u teškim uslovima, vatrogasno-spasilačke jedinice su sinoć uspele da ga evakuišu.

Inače, i u nedelju je u Vranju pronađena jedna osoba koja je preminula od posledica smrzavanja. Utvrđeno je da je 56-godišnji muškarac u toku noći izašao po drva za ogrev i da se najverovatnije okliznuo i pao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 0°C

Slab sneg

Nedelja
Moguć sneg

Max: 2°C
Min: 0°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana