Osveženje za radnike na gradilištima u centru grada Beoinfo

Objavljeno: 11.08.2019. 15:19 Izmenjeno: 11.08.2019. 15:48

Član Gradskog veća Gavrilo Kovačević obišao je  radnike na gradilištima u Ulici 27. marta, Karađorđevoj i Trgu republike kako bi im doneo osveženje, s obzirom na to da su veoma visoke spoljne temperature.

On je ovom prilikom razgovarao sa radnicima i uverio se da posao napreduje planiranom dinamikom.

Kovačević je rekao da su radovi veoma obimni i zahtevni, ali da će sve biti završeno kako je planirano.

– Saobraćaj u Karađorđevoj i na Trgu republike će početi da funkcioniše 1. septembra, dok se posao na delu od Ruzveltove do Kalemegdana obavlja fazno i sve ide onako kako je predviđeno. U Karađorđevoj prvi deo radova se odnosi na saobraćajnicu, dok po završetku tog posla otpočinje drugi deo koji se odnosi na Savsko šetalište i priobalje. Trg republike će dobiti potpuno drugačiji izgled i to se već sada vidi – istakao je Kovačević i dodao da će nakon rekonstrukcije ovi delovi grada biti lepši i funkcionalniji.

Prema njegovim rečima, radnici su na terenu i vredno obavljaju svoja zaduženja iako je nedelja i veoma je toplo. On je zahvalio radnicima koji, kako je naveo, vredno rade bez obzira na vremenske uslove.

– Ovako obimni građevinski radovi izvode se u letnjim mesecima kada nije velika frekvencija u gradu kao inače – zaključio je Kovačević.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana