Ostanite kod kuće Studio B

Objavljeno: 18.03.2020. 12:56 Izmenjeno: 18.03.2020. 20:53

Svi stručnjaci upozoravaju da je, uz pranje ruku i ličnu higijenu, smanjenje kontakata sa drugim ljudima i ostanak kod kuće najbolji način da izbegnemo širenje korona virusa.

O tome na Fejsbuku upozorava i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

“Socijalno distanciranje i održavanje higijene ključne su mere u suzbijanju korona virusa. Zaštite svoje najbliže. Pridržavajte se pravila. Ostanite kod kuće.”, poručio je Vesić, koji je postavio i kratak film na kojem se najbolje vidi koliko je važno da smanjimo kontakte sa drugim ljudima.

One Response to “Ostanite kod kuće”

  1. GAJIC RADOMIR каже:

    SVET JE POSTAO GLOBALNO SELO, OVO SU REKLI NOVINARI ,POLITIĆARI,GLUMCI ,PEVAČI .FUDBALERI.
    Mišljenje lekara o ovome nije bitno, jer oni su manjina i zavise od mišljenja nas koji smo večina. Lekari su uvek znali da kada se u selu pojavi bolest koja je nepoznata i brzo se širi da zatvore taj deo sela.Bune se seljaci ali doktor je potrban pa poslušaju, nemaju drugog. KADA SE U GLOBALOM SELU POJAVIO KORONA VIRUS, DOKTOR JE REKAO DA JE OPASN. DA JE GLOBALNO SELO POSLUŠALO DOKTORA BOLEST BI BILA ZAUSTAVLJENA U SELU U KINI, ALI U SELU NIJE VAŽNO MIŠLJENJE DOKTORA VEC VEĆINE NA ČELU SA STRUKAMA SA POČETKA TEKSTA. Kada je djavo odneo šalu uvažava se mišljenje doktora, ali sada se bolest proširila po selu pa se polako svi delovi zatvaraju i izoluju. Sada se ne čuju novinari, politićari ili ostali zabavljaći već svi sedimo izolovani jer to je mišljenje struke odnosno doktora i to je jedini spas za naše selo. LJUT SAM JER KAO LEKAR ZNAM DA SU SVI DRUGI VAŽNIJI I ONI ODLUĆUJU O MEDICINI, A KADA SE NAPRAVI PROBLEM DOKRORI U PRVE REDOVE. Sada sedimo izolovani jer to je prava mera u borbi sa virusom a seljaci u selu smatrju da su dokroti za sve krivi. Lekari su mogli sve da spreće ali zna se ko je u selu najvažniji. Tako funkcioniše globalno selo, srećno u izolaciji. dr Radomir Gajić,lekar u penziji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Oblačno

Utorak
Mogući pljuskovi

Max: 24°C
Min: 15°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana