Orlić:Ðilas izgubio kompas, krivi Vučića i Stefanovića Tanjug

Objavljeno: 10.07.2020. 20:19 Izmenjeno: 10.07.2020. 20:19

Član predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je danas da je Dragan Ðilas uporan u svojoj nameri da destabilizuje Srbiju i pokušava da za huligane koji su divljali na protestu, na koji je sam pozivao, okrivi Aleksandra Vučića i Nebojšu Stefanovića.

Bez obzira koliko Ðilas iznosio laži, Orlić kaže da je uveren da narod neće dozvoliti povratak u mračna vremena u kojima su Ðilas i njegov klan postajali milioneri dok su se fabrike rasprodavane u bescenje, pola miliona ostavljeno bez posla, policajci išli goli i bosi, ljudi ubijani na ulicama zbog drugačijeg mišljenja, a naš narod na KiM doživeo pogrome i jednostrano proglašenje nezavisnosti.

Ðilas je, kako dodaje, nastojao da satanizuje Stefanovića i policiju, jer su reagovali na horde nasilnika koji su upali u Skupštinu, lomili imovini, gađali policajce kamenjem, bakljama i dogovarali se i kako da ih zapale benzinom.

“Horski je ponavljao sa saradnicima kako je Stefanovićeva policija bila brutalna prema huliganima i plasirao čak i fotografije foto-modela sa sajtova iz inostranstva lažući da su to devojčice koje je prebila srpska policija”, rekao je Orlić.

Orlić navodi da je činjenica da je Ðilas, koga zove tajkučinom, izgubio kompas u agresiji da se vrati u fotelju najbolje vidi u paradoksima koje plasira i zato pita ko Ðilasu i šta sada veruje, kada ni sam ne zna više šta ni koliko laže.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 27°C

Delimično oblačno

Subota
Mogući pljuskovi

Max: 30°C
Min: 20°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana