Orlić: Svaki naš rezultat poraz je bivšeg režima Tanjug

Objavljeno: 01.04.2021. 13:58 Izmenjeno: 01.04.2021. 13:58

Odbornik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić ocenio je da bivši režim koristi svaku priliku da kritikuje sve što gradska vlast uradi, od nabavke autobusa do izgradnje toplovoda Obrenovac – Novi Beograd, zato što je svaki rezultat dokaz njihove nesposobnosti, javašluka i neznanja.

„Predstavnici bivšeg režima, u ime Marinike i dvojica iz Hong Konga, u ime tog raštimovanog orkestra bez “Ðikija Švajcarca“, došli su da nam kažu da nista nije dobro, da nije korisno za Beograd, da će oni to da sruše i ponište“, rekao je Orlić na sednici Skupštine grada i podsetio da značaj nekih projekata, kao što je izgradnja toplovoda, prevazilazi gradski nivo.

Upitao je da li iko može da zamisli da neko može da kaže da će srušiti i objekte podignute za stambeno zbrinjavanje raseljenih.

Podsetio je da Grad danas sa uspehom realizuje stvari koje su morale da sačekaju stabilne finansije i sposobne ljude, spremne da se bore i ostvare rezultat, a bivši režim i danas koristi priliku da kaže da ništa ne valja, da su odbornicni nelegitimni.

Orlić je naglasio da, kada bi se sve što je uradila aktuelna vlast uporedila sa onim što je iza sebe ostavila bivša, videlo bi se koliko je sve to puta više i bolje urađeno.

„Ne odgovara im ništa dobro, jer svaka pobeda Beograda i Srbije i svaki uspeh koji zabeležimo oni shvataju kao lični poraz, jer je svaka pobeda crno na belo, dokaz njihove nesposobnosti, nemara, javašluka, neznanja, nešto što nisu uradili kada im je to bila obaveza“, rekao je Orlić.

Njih nije zanimalo, kako kaže Orlić, da li će biti dovojlno mesta u vrtićima, da li ćemo se odužiti sopstvenoj i svetskoj istoriji, razvijati zaparložene delove grada, ili će metro ostati samo priča, interesovao ih samo novac i računi malo po Mauricijusu, EU, SAD … .

Orlić je naveo da su i potpredsednik stranke Slobode i pravde Borko Stefanović i svi ostali koji su danas pričali ispred Sava centra, mogli da uđu na sednicu da kažu sve što imaju, ali ih to ne zanima.

Takođe Orlić je govorio i o najnovijem, kako kaže, trendu opozicije da se krije iza udruženja, što se, dodaje, moglo videti i na izborima u Zaječaru.

Prema njegovim rečima, dobro je što narod vidi sve i što ne mogu da ih prevare jeftinim trikovima.

„Ljudi vide jasnu raziliku između Srbije koja ima autoputeve i one žute u kojoj ih nije bilo, fabrika, kliničkih centara, naučno tehnoloških parkova“, rekao je Orlić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 5°C

Pretežno oblačno

Sreda
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana