Orlić: Marković priželjkuje krv, bolje da čita knjige Tanjug

Objavljeno: 02.10.2020. 17:36 Izmenjeno: 02.10.2020. 17:36

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić upozorio je da reditelj Goran Marković izjavama pokazuje da priželjkuje krv i da je kao tipičan predstavnik umišljene „elite“ još jednom objasnio koje i kakve „elitne vrednosti“ zagovaraju „jurišnici bivšeg režima“.

„Priželjkuju krv i to rade glasno“, rekao je Orlić i kao dobru stvar ocenio mogućnost da narod to može da čuje.

Funkcioner SNS je reagujući na Markovićevu izjavu da će aktuelna vlast doživeti „neslavan kraj“ kao i da Aleksandar Vučić „vlast neće predati bez krvi“ podsetio da je upravo Vučić garant mira i stabilonosti.

„Upravo je Aleksandar Vučić garant mira i stabilnosti u društvu, slobode i demokratije za sve građane Srbije, zemlje u kojoj pristojnog i poštenog čoveka poštuju, i koja nikada više neće dozvoliti otimanje vlasti krvavim metodama, koliko god to bivši režim sanjao“, kazao je on.

Zbog toga Vučića mrze najviše i njemu žele najgore, rekao je Orlić i dodao da na taj način pokazuju da mrze one koji su od njih uspešniji, a da preziru narod.

Prema njegovim rečima, ipak ti, kako kaže „mrakovi“ iz prošlosti neće ostvariti svoje „paklene namere“ i zato im je, poručuje, pametnije da odustanu i da čitaju knjige.

U Markvićevu reč staje sva “demokratija drugosrbijanskog mraka“ u pokušaju povratka na vlast, rekao je Orlić.

Funkcioner SNS je primetio je da je to izgleda način na koji Marković i njemu slični u sopstvenim očima deluju da su veći i značajniji nego što jesu, „hrane svoju opaku sujetu, teško ranjenu činjenicom da ne raspolažu vlašću, novcem, nagradama i priznanjima za koje misle da im rođenjem pripadaju“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno vedro

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 24°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana