Orlić: Beograđani osećaju strah kada se sete vladavine Šutanovca i Đilasa Studio B

Objavljeno: 30.01.2018. 14:56 Izmenjeno: 30.01.2018. 14:56

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić uputio je saopštenje javnosti u kome se kaže: Dragan Šutanovac je očigledno veoma opijen svežinom vazduha na svom vračarskom pašnjaku, vrednom 1,5 miliona evra, ali ne može da zamaže oči građanima koji se odlično sećaju kako su on, Đilas, Šapić, Mišković, Jeremić, Janković i ostali oslobađali Beograd i […]

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić uputio je saopštenje javnosti u kome se kaže:

Dragan Šutanovac je očigledno veoma opijen svežinom vazduha na svom vračarskom pašnjaku, vrednom 1,5 miliona evra, ali ne može da zamaže oči građanima koji se odlično sećaju kako su on, Đilas, Šapić, Mišković, Jeremić, Janković i ostali oslobađali Beograd i Beograđane od njihovog novca, koji su nemilice pljačkali i trpali u sopstvene džepove.

Građani se odlično sećaju Pazl grada, replike Terazija, milionski skupih besmislica poput rekonstrukcije Bulevara za šest miliona evra, uništavanja domaćih proizvođača autobusa, oduzimanja Pionirskog grada deci i davanja za Đilasovog Velikog brata, zaduživanja generacija i pre nego što se rode i žrtvovanja budućnosti dece Beograda zarad nikada dovoljno punih računa tajkuna i kriminalca.

Pamte i njihovu decenijsku praznu priču o Beogradu na vodi, kojeg nisu umeli ni da nacrtaju kako treba, a kamoli da započnu gradnju, nesposobni za bilo kakav projekat veći od preplaćenih i nepotrebnih podzemnih kontejnera, ali se i te kako dobro sećaju i stotina hiljada evra koje Šutanovac ima na svojim računima, a ne ume da objasni odakle mu.

Beograđani osećaju strah samo kada se sete tog perioda, vremena kad su Šutanovac i Đilas, ali i Šapić, Janković, Jeremić, Tadić i Živković temeljno uništavali i Srbiju, i prestonicu.

Ljudi okupljeni oko liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“, koliko god se Šutanovac trudio da ih omalovaži, ipak će pomeriti granice Beograda – što dalje od mračne prošlosti i žutog kartela.  I to trasom koju smo uspostavili gradeći Beograd na vodi, umesto da o njemu samo pričamo, pravcem koji je već obeležilo otvaranje Muzeja savremene umetnosti, a koji su upravo žuti „eksperti“ zatvorili. Pravcem na kojem se dalje nalazi otvaranje Narodnog muzeja, Gradskog muzeja Beograda, stotine kilometara novog asfalta, stotine uređenih fasada, 20.000 novih radnih mesta, otvorenih u samo četiri prethodne godine, prepolovljen dug grada i višestruko smanjen deficit. Taj put vodi do izgradnje metroa, još jednog sna mnogih generacija u Beogradu, za koji Šutanovac, Đilas i ostali beznadežno zaljubljeni u svoj džep nikada nisu bili sposobni. Beograd danas pomera granice i realizuje velike projekte koji su zalog za bolju budućnost svih Beograđana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana