Opšta bolnica „Atlas“jedna od vodećih u Srbiji Studio B

Objavljeno: 04.07.2019. 17:31 Izmenjeno: 04.07.2019. 17:36

Opšta bolnica Atlas iz Beograda, specijalizovana za kompleksnu hirurgiju, predstavila je svoje značajne rezultate. Najviši standardi, kako za doktore tako i za pacijente, pozicioniraju tu bolnicu kao jednu od vodećih u Srbiji.

Tradicija duga 10 godina, najsavremenija oprema i stručnjaci svetskog nivoa čine opštu bolnicu Atlas jednom od najboljih u našoj zemlji. Direktor Igor Georgijev kaže da ta ustanova svojim pacijentima nudi sve usluge opšte i estetske hirurgije.

Iako se Srbija suočava sa odlaskom velikog broja stručnjaka u zemlje Zapadne Evrope, zanimljiv je primer doktora Aleksandra Milovanovića. On je čovek koji je nakon 22 godine rada u Srbiji otišao u Nemačku i tamo proveo osam godina, posle čega je odlučio da se vrati u našu zemlju i svoju bogatu karijeru nastavi upravo u opštoj bolnici Atlas. On kaže da je presudni faktor zbog kojeg se vratio u Srbiju odnos između lekara i pacijenta koji je u našoj zemlji na mnogo višem nivou, kao i uslovi koje pruža bolnica.

Opšta bolnica Atlas spada u najopremljenije bolnice upravo zbog saradnje sa kompanijom Medtronic, jednom od vodećih u svetu u proizvodnji medicinske opreme. Menadžer operativnog bloka bolnice Vladimir Puhača kaže da oni konstantno prate novine i razvoj medicinskih aparata i uvek kupuju najsavremeniju opremu.

Razvoj bolnice Atlas nametnuo je novu investiciju i prelazak u novu zgradu u Ustaničkoj 12, a sve radi ispunjenja najviših standarda za rad lekara i boljih uslova za pacijente.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 24°C
Min: 14°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana