Ognjenović: Kako su iz Demokratske stranke brinuli o deci videli smo na primeru Heterlenda SNS

Objavljeno: 01.12.2021. 13:37 Izmenjeno: 01.12.2021. 13:37

Relja Ognjenović: Usled nesposobnosti da Đilasovi poltroni iz Demokratske stranke objasne kako to da za dvanaest godina svoje vlasti nisu uspeli da izgrade ni jednu bolnicu, danas nam pričaju o njihovoj zabrinutosti za porodicu i decu.

Relja Ognjenović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke saopštava:

 

Usled nesposobnosti da Đilasovi poltroni iz Demokratske stranke objasne kako to da za dvanaest godina svoje vlasti nisu uspeli da izgrade ni jednu bolnicu, danas nam pričaju o njihovoj zabrinutosti za porodicu i decu.

Kako su se oni brinuli o deci videli smo na primeru Heterlenda, gde su oteli upravo od dece i to one najosetljivije, sa zdravstvenim problemima.

Takav primer nije jedinstven, setimo se samo njihovog projekta Pazl grad na Banjici, gde su se opet u ime dece okoristili i nastavili da svoje džepove pune do 619 miliona ili Pionirskog grada, gde su  bez ijednog papira sagradili kuću Velikog brata i na velika vrata uveli rijaliti program u Srbiju, a opet na uštrb dece.

Ovakve izjave Gavrilovića govore o tome da su oni dezorjentisani i da i dalje ne znaju gde se nalaze, kao što  ni onda na Banjici nije znao da nabroji makar pet ulica.

Za razliku od raznih Đilasa, Mariniki, Gavrilovića, Vrebalova i sličnih pajaca, građani Srbije su se jasno opredelili za politiku investicija, većih plata i penzija, novih vrtića, a ove likove još možemo videti samo na marginama Đilasovih i Šolakovih medija, gde promovišu mržnju, nasilje, laži i sve svoje „genijalne“ izjave u kojima nam prosipaju naknadnu pamet i objašnjavaju kako će da nam po drugi put spasu 619 miliona narodnih para na svojim računima.

Na sreću Srbije građani znaju da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka rade u interesu svih građana i da stvaraju bolju budućnost za Srbiju, kao što znaju da Đilasovi uposlenici ne biraju sredstva da se dočepaju vlasti kako bi ostvarivali lične interese na grbači naroda. Upravo zbog ove razlike Đilas i njegova DS nakon aprilskih izbora odlaze na smetlište političke istorije, jer njima je mesto upravo tamo.

Služba za informisanje

Srpska napredna stranka

Gradski odbor Beograd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Delimično oblačno

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana