Održan humanitarni koncert KUD „Branko Cvetković” Studio B, Beoinfo

Objavljeno: 31.10.2016. 11:21 Izmenjeno: 31.10.2016. 11:21

Prihod od prodaje karata humanitarnog koncerta KUD „Branko Cvetković”, održanog sinoć u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić”, namenjen je deci sa smetnjama u razvoju.

Zamenica predsednika Skupštine Beograda Andrea Radulović otvorila je humanitarni koncert KUD „Branko Cvetković” u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić”, sa kojeg je sav prihod namenjen deci sa smetnjama u razvoju.

Koncert je organizovan u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara, na čijoj teritoriji se i nalaze prostorije KUD „Cvetković”.

– Želim da vas pozdravim u ime Grada Beograda i poželim dobrodošlicu u ovu značajnu instituciju kulture kako za opštinu Zvezdara tako i za ceo Beograd. Ustanova kulture „Vuk Stefanović Karadžić” ima dugu tradiciju negovanja pravih kulturno-obrazovnih vrednosti. Velika čast i zadovoljstvo mi je što smo se ovde okupili jednim lepim i značajnim povodom. Večeras ćemo uživati u koncertu KUD-a „Cvetković” zahvaljujući podršci Opštine Zvezdara i Organizaciji odreda izviđača „Narodni heroj Miodrag Milovanović Lune”, koji je osnovan još 1982. godine – rekla je Andrea Radulović.

Ona je naglasila da Grad Beograd brine o mladima, kao i da je osnovni zadatak da se uvek pronađu vreme i podrška za mlade i njihove potrebe, naročito za potrebe dece i mladih koji pripadaju socijalno osetljivim grupama.

– Zato ovaj koncert, u kojem ćemo večeras uživati, jeste poklon deci sa smetnjama u razvoju i prihod od prodaje karata namenjen je njima. To je najlepši način na koji možemo da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija jer nema kulture bez humanosti i nema humanosti bez kulture – poručila je zamenica predsednika Skupštine grada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Oblačno

Trenutna temperatura 5°C

Oblačno

Četvrtak
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana