Odnošenje kabastog smeća ovog vikenda Beoinfo

Objavljeno: 05.03.2020. 10:44 Izmenjeno: 05.03.2020. 10:45

Ekipe „Gradske čistoće” će 7. i 8. marta besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica. Nepotrebne kabaste stvari sugrađani mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe ovog preduzeća ukloniti.

Ova besplatna akcija tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu. Sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada o tome mogu obavestiti službu „Pozivni centar”, koja je dežurna svakog prvog vikenda u mesecu od 7 do 14 časova, besplatnim pozivom na broj telefona 0800-000-807. „Čistoća” apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu, kada se ta usluga naplaćuje.

Odnošenje kabastog otpada besplatno je samo za građane Beograda. Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se naplaćuje po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama dostupne su i na sajtu http://www.gradskacistoca.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Delimično oblačno

Utorak
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana