Odnošenje kabastog otpada tokom vikenda

Objavljeno: 01.04.2016. 09:33 Izmenjeno: 01.04.2016. 09:33

JKP „Gradska čistoća“ poziva sve stanovnike Beograda da predstojećeg vikenda, 2. i 3. aprila, iskoriste tradicionalnu akciju besplatnog odnošenja kabastog smeća kako bi izbegli gomilanje otpada pored kontejnera danima kada se ta usluga naplaćuje.

Stanovnici Beograda u subotu i nedelju mogu da ostave nepotrebne kabaste stvari pored kontejnera odakle će ih ekipe „Čistoće“ ukloniti. Za sugrađane je ta usluga potpuno besplatna svakog prvog vikenda u mesecu, dok preduzeća uslugu plaćaju po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati, ali po izuzetno povoljnim cenama.

Prioritet u odnošenju nepotrebnih kabastih stvari iz domaćinstava tokom akcije imaju sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada. O tome mogu obavestiti službe JKP „Gradska čistoća“ pozivanjem telefonskog broja 011/2768-770, nakon čega ekipe ovog preduzeća odmah izlaze na teren i uklanjaju otpad.

Cilj akcije je da Beograd i ovog proleća bude čist i zdrav grad i da se izađe u susret sugrađanima koji imaju problem odlaganja nepotrebnih kabastih stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 19°C

Grmljavina sa kišom

Petak
Mogući pljuskovi

Max: 29°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana