Odgovor gradonačelnika Aleksandra Šapića Draganu Đilasu studio b

Objavljeno: 01.09.2023. 08:45 Izmenjeno: 02.09.2023. 10:12

U prvom momentu me je iznenadilo da mi je Đilas bilo šta odgovorio, pošto sam ga već nekoliko puta do sada pozivao da ne šalje svoje čauše da me javno napadaju, jer je to kukavički, već ako ima problem, da dođe lepo i suoči se sa mnom javno na sve teme. Zato me je njegov […]

U prvom momentu me je iznenadilo da mi je Đilas bilo šta odgovorio, pošto sam ga već nekoliko puta do sada pozivao da ne šalje svoje čauše da me javno napadaju, jer je to kukavički, već ako ima problem, da dođe lepo i suoči se sa mnom javno na sve teme.

Zato me je njegov odgovor u momentu malo začudio, jer je on poznat da voli da komunicira ili preko čauša ili sms-om ili na daljinu.

Onda mi se sve razjasnilo kad sam shvatio da se nalazi na propisanoj udaljenosti, na Filipinima, i da mu je to dalo njegovu već odavno „čuvenu hrabrost“ kojom voli često svuda da se hvali.

Jedini problem je što u Manili, izgleda nije baš najbolji internet, pa nije dobro čuo ono što sam danas govorio, već nastavlja da priča svoju praznu priču.

Evo, sad ću zato da skratim.

Izađi lepo na prve sledeće izbore, stavi svoje ime na prvo mesto liste, prestani da se sakrivaš, pa da rešimo više tu dilemu ko ima većinu, a ko manjinu i ko će koliko glasova da osvoji i ko će sa kim da pravi većinu.

Inače mi je drago, što svim srcem bodriš naše košarkaše u Manili na SP i što za to imaš vremena, dok istovremeno  „javno brineš“ o bezbednosti dece po srpskim školama i prozivaš mene, gde sam bio nakon masakra u Ribnikaru i Mladenovcu i šta sam po tom pitanju uradio.

Dragane Đilasu, bio sam tamo gde je bilo najteže otići, samo što o tome nisam javno govorio.

Bio sam tamo gde ti i tvoji beščasnici niste
ni pomislili da odete, dok ste zloupotrebljavali jednu od najvećih tragedija u našoj istoriji.

Dragane Đilasu, i ako te već toliko interesuje gde sam bio i šta sam uradio, idi pa pitaj nesrećne roditelje sve tragično  stradale dece, gde sam bio, kad me već vučeš za jezik, besramniče jedan, navodi se u odgovoru gradonacelnika Sapica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana