Očitavanje vodomera u Vrčinu Beoinfo

Objavljeno: 04.06.2021. 09:51 Izmenjeno: 04.06.2021. 09:51

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” očitavaće vodomere u subotu i nedelju, 5. i 6. juna, od 9 do 17 časova u naselju Vrčin, saopšteno je iz ovog preduzeća. 

Iz ovog preduzeća pozivaju sve stanovnike naselja Vrčin, kao i vlasnike vikendica da izađu u susret čitačima „Vodovoda” i tako pomognu da se akcija lakše realizuje. U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti odložena za prvi naredni period kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje vodomera.

„Vodovod” apeluje na potrošače da obezbede pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima…), te da vodomerna mesta budu čista i dostupna.

Takođe, kapije dvorišta ili podruma u kojima se vodomeri nalaze treba da budu otključane, a vozila parkirana van šahtova jer će na taj način doprineti efikasnom očitavanju vodomera.

Saradnjom „Beogradskog vodovoda” i korisnika usluga unapređuje se rad i kvalitet pruženih usluga. Zajedničkom akcijom vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu, a računi pravovremeno dostavljeni potrošačima.

Za dodatne informacije potrošači mogu da se obrate Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 1°C

Slab sneg

Nedelja
Oblačno

Max: 3°C
Min: 1°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana