Obradović u Šapcu, sa rukovodstvom o razvojnim projektima Tanjug

Objavljeno: 22.02.2021. 14:31 Izmenjeno: 22.02.2021. 14:31

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović posetila je  Šabac, gde je razgovarala sa rukovodstvom tog grada o planiranim infrastrukturnim projektima za razvoj te lokalne samouprave

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Obradović je obišla Gradsku upravu i Jedinstveno upravno mesto (JUM) koje je u Šapcu otvoreno pre godinu dana.

Ona je kazala da je sa gradonačelnikom Aleksandrom Pajićem razgovarala o načinima na koje resorno ministarstvo može da pomogne gradu Šapcu i o ulaganjima i projektima u tom gradu.

““Razgovarali smo o renoviranju dela matične službe koje će biti bolje uređeno, ali će dobiti i softverske programe““, rekla je ministarka Obradović novinarima posle obilaska Gradske uprave i Jedinstvenog upravnog mesta.

Primetila je da JUM odlično funkcioniše i da su građani Šapca zadovoljni uslugama koje im pruža taj program.

““Naravno da uvek može bolje, ali raduje me da vidim da JUM izuzetno funkcioniše, da su građani zadovoljni, da nema velike gužve i čekanja, što je i suština JUM-a, da na jednom mestu brzo i efikasno dobijete rešenje za svoj problem i tako uštedite i vreme i novac““, rekla je Obradović.

Dodala je da će u Šapcu obići i punkt za masovnu vakcinaciju u Ekonomskoj školi, navodeći da se do sada vakcinisalo i revakcinisalo oko 18.000 građana sa teritorije Šapca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 1°C

Vedro

Utorak
Sunčano

Max: 11°C
Min: 0°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana