Obradović: Dostaviti potrebnu dokumentaciju u vezi DS Tanjug

Objavljeno: 06.12.2020. 16:15 Izmenjeno: 07.12.2020. 09:00

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u ovom trenutku nema dovoljno činjenica na osnovu kojih bi moglo da utvrdi ko je zastupnik Demokratske stranke, kaže ministarka Marija Obradović i dodaje da je na potezu Zoran Lutovac koji treba da dostavi dopunu dokumentacije

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/nr

„Proces je tačno definisan i sve zaintresovane strane su redovno obaveštavane i učestvuju u procesu različitim dopunama dokumentacije“, ističe  Obradovićeva.

Kada se može očekivati da  Ministarstvo državne i lokalne samouprave  donese  odluku o tome ko će biti novi zastupnik Demokratske stranke još uvek se ne zna, jer kako  napominje resorna ministarka Marija Obradović čeka se datum u kojem će biti dopunjena   dokumentacija  jednog od kandidata.

A kada je reč o  najavljenom  međustranačkom  dijalogu  uz posredovanje evroparlamentaraca,ministarka Obradović podvlači  da taj dijalog treba da se vodi u parlamentu i da ne vidi drugo mesto za to.

Na pitanje šta očekuje u dijalogu, hoće li se menjati izborni uslovi i da li smatra da ih treba menjati, Obradovićeva  navodi da je u ovom trenutku posvećena izvršnoj vlasti i da, kako kaže, može samo da čeka da vidi šta će reći akteri iz parlamenta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 30°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 36°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana