Novogodišnji paketići za Dečje odeljenje Instituta za radiologiju Beoinfo

Objavljeno: 28.12.2017. 14:24 Izmenjeno: 28.12.2017. 14:24

Deci na odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju član Gradskog veća Dragomir Petronijević podelio je novogodišnje paketiće koje su donirale društveno odgovorne kompanije.

Kako je tom prilikom precizirao, ova akcija je od 2014. tradicionalna uoči Nove godine, ali Savet za zapošljavanje Grada Beograda i drugim povodima okuplja kompanije s kojima sarađuje kako bi se pomoglo institutu.

On je podsetio da su se mnoge firme, pojedinci i država uključili u projekat sređivanja i opremanja ove ustanove, kako bi uslovi lečenja i boravka bili humaniji.

– Ovde se leče mališani iz čitave Srbije i oni su heroji u borbi s teškom bolešću. On njih možemo mnogo da naučimo i njihova energija daje nam snagu da radimo. Kada vidite kako se bore, niko od nas ne treba da ima izgovore da se posao ne uradi ili da se ne nađe način da im se pomogne – rekao je Petronijević za Beoinfo.

Donatori su i ovog puta bili „Fiesto” i „Nes komunikejšns”, u čije ime su, između ostalih, prisustvovali direktor Ivan Zekavica i Srđan Savić. Kako su ovom prilikom istakli, susret sa decom pokreće na delovanje, kako u segmentu da se deci boravak u bolnici učini što prijatnijim tako i da se pomogne institutu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 36°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana