Novogodišnji „Beogradski noćni market” na pijaci „Skadarlija” Beoinfo

Objavljeno: 12.12.2017. 11:07 Izmenjeno: 12.12.2017. 11:07

Beograd će i ove godine tokom praznika biti grad sa odličnom atmosferom i bogatim programom. Novogodišnji „Beogradski noćni market”, koji će se održati na pijaci „Skadarlija” u petak, 22. decembra, od 18 do 24 časa učiniće Beograd još dinamičnijim i zanimljivijim mestom. 

Specijalno, novogodišnje izdanje „Beogradskog noćnog marketa” obeležiće praznična atmosfera, uz različite kreativne dizajnerske proizvode, idealne kao poklon za predstojeće praznike. Zimski specijaliteti šampiona pijaca – od suvog mesa, vrućih čvaraka, pršute, raznih vrsta sireva, zimnice, sezonskog voća i povrća do proizvoda beogradskih ugostitelja – pečenih kobasica, burgera i ukusnog peciva deo su gastronomske ponude marketa koja zadovoljava svačiji ukus. Na marketu će se služiti tradicionalna novogodišnja pića – kuvano vino i rakija, kao i čajevi, prirodni sokovi, pivo i drugi napici.

Na novogodišnjem noćnom marketu predstaviće se, između ostalih, Turistička organizacija Zlatibora sa bogatom i raznovrsnom ponudom. U goste dolazi i nekoliko izlagača sa Pijaca „Pale”, koje su ove godine organizovale dva noćna marketa po uzoru na beogradske, kao i Turistička organizacija Istočno Sarajevo sa ponudom opštine Pale i Jahorine. Očekuje se još veći broj starih i novih izlagača, kao i posetilaca koji će uživati u nastupu benda „Bambolerosi”, muzici di-džeja Brke i drugih.

„Beogradski noćni market” organizuju JKP „Gradske pijace” i „Redesign” d.o.o. Do sada je tokom deset „Beogradskih noćnih marketa” kroz kapije gradskih pijaca prošlo oko 220.000 posetilaca svih generacija, kao i novinara i turista, a program su upotpunili nastupi poznatih sastava koji su svirali popularnu i klasičnu muziku, kao i nastupi di-džejeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana