Novo radno vreme, ali isto uživanje u Jumbu i Super Veru Studio B, marketing

Objavljeno: 20.11.2020. 21:25 Izmenjeno: 20.11.2020. 21:25

Nove regulative Vlade Republike Srbije povodom suzbijanja širenja virusa Covid-19 uticale su na promenu rada marketa i prodavnica širom naše zemlje.

Tako će kompanija Veropoulos, u okviru koje posluju brendovi Super Vero i Jumbo, raditi u periodu od u 07:30-21:00, osim Jumbo prodavnice u TC Zemun Park, koji će svoja vrata otvarati sat vremena ranije nego obično. Tako će već od 09h do 21h moći da se uživa u magičnom svetu Jumba, u kome će broj kupaca i dalje moći da se raspodeli bez gužve, a sa radošću na licima vaših najmilih koje ćete obradovati originalnim poklonom.

U svakom objektu kompanije Veropoulos nalaze se korona redari u narandžastim prslucima koji kontrolišu da li se sprovode propisane zakonske mere i kojima se potrošači mogu obartiti u svakom trenutku ukoliko imaju pitanja vezana za implementiranje određenih mera. Posebna pažnja obraća se na dozvoljen broj osoba u objektu, spram kvadrature, kao i na poštovanje preporučenog odstojanja među kupcima. Na podu ispred svih kasa i odeljenja na kojima se čeka jasno su obeležena mesta za stajanje. Sva kolica redovno se i detaljno dezinfikuju, dok su dezifincijensi dostupni kupcima na svim odeljenjima.

Ono što je najvažnije je – da se u svim objektima kompanije Veropoulos možete osećati sigurno i da možete uživati u velikom izboru poklona za sebe i svoje najbliže – za srećne, porodične praznike koji nam predstoje! Ušuškajte se u svom domu uz divne božićne i novogodišnje dekoracije i druge vesnike darivanja koji vas čekaju u Veropoulosu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Magla

Trenutna temperatura 0°C

Magla

Petak
Magla

Max: 6°C
Min: 0°C

Magla

Vremenska prognoza za 5 dana