Novo radno vreme, ali isto uživanje u Jumbu i Super Veru Studio B, marketing

Objavljeno: 25.11.2020. 10:17 Izmenjeno: 25.11.2020. 11:43

Kompanija Veropoulos, u okviru koje posluju brendovi Super Vero i Jumbo, radiće od u 07:30-21:00, osim Jumbo prodavnice u TC Zemun Park u vremenu od 08h do 18h.

Nove regulative Vlade Republike Srbije povodom suzbijanja širenja virusa Covid-19 uticale su na promenu rada marketa i prodavnica širom naše zemlje. Tako će kompanija Veropoulos, u okviru koje posluju brendovi Super Vero i Jumbo, raditi u periodu od u 07:30-21:00, osim Jumbo prodavnice u TC Zemun Park, koji će svoja vrata sada otvarati već u 8h. Tako će od 08h do 18h moći da se uživa u magičnom svetu Jumba, u kome će broj kupaca i dalje moći da se raspodeli bez gužve, a sa radošću na licima vaših najmilih koje ćete obradovati originalnim poklonom.

U svakom objektu kompanije Veropoulos nalaze se korona redari u narandžastim prslucima koji kontrolišu da li se sprovode propisane zakonske mere i kojima se potrošači mogu obartiti u svakom trenutku ukoliko imaju pitanja vezana za implementiranje određenih mera. Posebna pažnja obraća se na dozvoljen broj osoba u objektu, spram kvadrature, kao i na poštovanje preporučenog odstojanja među kupcima. Na podu ispred svih kasa i odeljenja na kojima se čeka jasno su obeležena mesta za stajanje. Sva kolica redovno se i detaljno dezinfikuju, dok su dezifincijensi dostupni kupcima na svim odeljenjima.

Ono što je najvažnije je – da se u svim objektima kompanije Veropoulos možete osećati sigurno i da možete uživati u velikom izboru poklona za sebe i svoje najbliže – za srećne, porodične praznike koji nam predstoje! Ušuškajte se u svom domu uz divne božićne i novogodišnje dekoracije i druge vesnike darivanja koji vas čekaju u Veropoulosu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 30°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana