Novi predsednik GO Zemun razgovarao sa građanima Studio B

Objavljeno: 15.09.2020. 09:15 Izmenjeno: 15.09.2020. 09:15

Prvog radnog dana 11. septembra, po izboru na funkciju, predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević sastao se sa građanima Batajnice.

 

Okupljeni u ulici Branislava Barišića Doktora izložili su predsedniku Kovačeviću dugogodišnji problem koji imaju sa vodosnabdevanjem, tačnije sa slabim pritiskom.

Sastanku sa građanima prisustvovali su i Član Veća GO Zemun Boško Radovanović i predsednik Mesne zajednice Batajnica Nikola Arnaut.

Vezano za konkretan problem građana u ovom delu Batajnice dogovoreni su koraci u prevazilaženju problema u saradnji sa stručnim službama JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Bilo je reči i o nastavku izgradnje kanalizacione mreže koja se gradi u skladu sa investicionim procedurama i projektovanim rokovima.

Osim razgovora o nastavku radova na izgradnji infrastrukture, predsednik Kovačević je građanima predočio da Opština u saradnji sa Gradom Beogradom intenzivno radi na pronalaženju najoptimalnijeg rešenja za proširenje kapaciteta Zdravstvene stanice Batajnica, kao bi građani ovog dela Zemuna, pored primarne zdravstvene zaštite imali dostupne i određene specijalističke preglede. Takođe, rukovodstvo je upoznalo prisutne i sa planom da se pored Mesne kancelarije u okviru Mesne zajednice Batajnica otvori uslužni centar sa većim obimom administrativnih poslova.

Skupu su prisustvovali i predstavnici različitih udruženja građana, te je bilo reči o podršci GO Zemun u realizaciji programa iz oblasti kulture i socijalne zaštite koji doprinose razvoju Batajnice.

Praksa razgovora sa građanima na terenu i upoznavanje i rešavanje konkretnih problema biće deo redovne aktivnosti novoizabranog predsednika Gradske opštine Zemun Gavrila Kovačevića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 29°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana