Novi portal za elektronsku dostavu i plaćanje računa Infostana Studio B

Objavljeno: 03.06.2020. 13:10 Izmenjeno: 03.06.2020. 16:52

Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije“ pustilo je u rad najsavremeniji brz, efikasan, jednostavan i siguran portal za elektronsku dostavu i plaćanje računa eSanduče.

Ova platforma omogućava korisnicima da se registruju i svakog meseca na samo jednom mestu elektronski dobijaju račune pre procesa štampe i distribucije na kućne adrese. Na ovaj način moguće je bezbedno elektronsko plaćanje računa Visa i Dina platnim karticama, bez odlaska u banku ili poštu.

Građani prestonice sada mogu da plate račune jednim klikom, bez provizije. Osim računa za infostan, građani Beograda će uskoro na ovaj način dobijati i sve druge račune javnih komunalnih preduzeća. Platforma takođe obezbeđuje precizan uvid u arhivu računa i analitiku realizovanih uplata.

Milica Paunović ispred Javnog komunalnog preduzeca Infostan i tehnologije kaže da će ovaj način plaćanja olakšati svakodnevnicu sugrađana jer više neće biti čekanja u redovima kako bi se izmirila dugovanja.

Poštansko sanduče polako odlazi u istoriju, jer će sada Beograđani moći da u bilo kom trenutku putem telefona ili računara pristupe svom nalogu eSandučeta.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 17°C

Slaba kiša

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana