Novi izgled ulice Stanislava Sremčevića Crnog u Lazarevcu Studio B

Objavljeno: 16.03.2017. 18:10 Izmenjeno: 16.03.2017. 18:14

Ulica Stanislava Sremčevića Crnog u Lazarevcu konačno je dobila izgled kakav njeni stanovnici očekuju decenijama.

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je završne radove i istakao da je zadovoljan što je ta ulica rekonstruisana jer je važna za ljude koji žive u tom delu Lazarevca.

Kako je naglasio, ulica je urađena kvalitetno, bez ikakve razlike u odnosu na centralne gradske ulice.

„Upravo to jeste naša politika, da se svi delovi Beograda ravnomerno razvijaju, da nema nikakve razlike u infrastrukturi bilo da živite u Lazarevcu ili na Terazijama. U Lazarevac, kao i druge prigradske opštine, mora mnogo da se ulaže, ali ukoliko nastavimo ovim tempom da rešavamo problem po problem, infrastruktura će sigurno biti u mnogo boljem stanju nego do sada“, istakao je gradski menadžer, koji je ovom prilikom najavio da će u septembru ili oktobru početi rekonstrukcija Ulice Dušana Petrovića Šaneta, za šta je izdvojeno oko 30 miliona dinara.

Prema njegovim rečima, sada se rešava tehnička dokumentacija, za šta se očekuje pomoć opštine, ali nada se da će, kao i do sada, biti veoma brzi. On je pozvao građane da sarađuju sa opštinom i naglasio da će Grad Beograd i ubuduće izdvajati novac za prigradske opštine.

„Pre godinu dana ova ulica je bila pokrivena blatom i srećna lica stanovnika su dokaz da smo uradili pravu stvar i uložili novac na pravo mesto „, rekao je Vesić.

Branislav Popović, direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, najavio je da će iduće nedelje biti raspisani tenderi za tri postrojenja za preradu otpadnih voda, dva na teritoriji Voždovca i jedan u Mladenovcu.

„Sa Opštinom Lazarevac takođe sarađujemo u svim oblastima, a posebno na projektu rešavanja problema otpadnih voda  „, istakao je Popović.
Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić    zahvalio je Gradu Beogradu na pomoći i rekao da ova opština ima izuzetnu saradnju sa gradom, kao i da je ulica urađena po svim evropskim standardima i da će biti ponos Lazarevčana.

One Response to “Novi izgled ulice Stanislava Sremčevića Crnog u Lazarevcu”

  1. Milica Popović каже:

    Šteta što ovaj video zapis nisam videla ranije, jer ono što je prikazano i rečeno: „….uradili smo pristup svim građanima koji tu imaju kuće da mogu da izađu i uđu na ulicu….“, ne odgovara situaciji na terenu.
    Na gornjem delu ulice, kuda nije prošetao i koji nije video gospodin Vesić mnogo drugačije izgleda ulaz u dvorište. Ja ću se potruditi da vam pošaljem fotografiju. Ali možete doći i lično se uveriti i uporediti ulaze u dvorišta od broja 82 pa naviše.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana