NOVE PEŠAČKE STAZE U BATAJNICI studio b

Objavljeno: 12.06.2023. 13:10 Izmenjeno: 12.06.2023. 13:10

Gradska opština Zemun nastavlja sa uređenjem i revitalizacijom saobraćajne infrastrukture. U toku su radovi na izgradnji 750 metara pešačkih staza u Ulici kralja Stefana Tomaša.   Izgradnjom pešačkih staza, građanima ovog dela Batajnice biće olakšano kretanje i svakako se podiže nivo bezbednosti pešaka, kao učesnika u saobraćaju.   Radovi se izvode na osnovu Odluke o […]

Gradska opština Zemun nastavlja sa uređenjem i revitalizacijom saobraćajne infrastrukture. U toku su radovi na izgradnji 750 metara pešačkih staza u Ulici kralja Stefana Tomaša.

 

Izgradnjom pešačkih staza, građanima ovog dela Batajnice biće olakšano kretanje i svakako se podiže nivo bezbednosti pešaka, kao učesnika u saobraćaju.

 

Radovi se izvode na osnovu Odluke o nekategorisanim putevima i saobraćajnim površinama u javnom korišćenju unutar bloka na području Gradske opštine Zemun.

 

Po završetku ovih radova, mehanizacija se seli i na druge lokacije u Batajnice, gde će se raditi na uređenju nekategorisnih puteva i pešačkih staza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana