Nova sezona “Karavana zimnice” počinje za vikend na pijaci „Đeram” studio b

Objavljeno: 05.10.2022. 12:28 Izmenjeno: 05.10.2022. 12:28

Ponesite cegere i 08. i 09. oktobra  od 08 do 16 časova posetite pijacu Đeram !

Predstojećeg vikenda u subotu i nedelju, 08. i 09. oktobra od 08 do 16 časova na pijaci „Đeram“  biće održan  „Karavan zimnice“.

Prvi „Karavan zimnice“ u novoj osmoj sezoni otpočeće tradicionalno pripremom ajvara na šporetu Smederevcu tačno u 09 časova.

Đeram pijaca biće kao i uvek  mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

„Pijačni karavani na beogradskim pijacama“, organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih  proizvoda na pijaci u svom komšiluku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Sumaglica

Trenutna temperatura 6°C

Sumaglica

Nedelja
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana